Van binnen uit Bewegen

Vertragen.

Je lichaam ontspannen.

Bewegen wat er bewogen wil worden.

Rust in je hoofd. 

Ervaren, voelen, diep weten.

Vaak proberen we dingen op te lossen of te begrijpen vanuit ons rationele brein. We vergeten daarbij ons lijf en ons gevoel. Dat geeft onrust, disbalans en een gevoel van afgesneden zijn van onze creatieve energie. 

Wanneer we contact maken met onze zintuigen, lichaam en intuïtie zijn we veel beter in staat om die levensenergie te voelen en in te zetten in ons leven en werk. 

Misschien sta je op een kruispunt in jouw leven of werk. Je loopt vast op dezelfde patronen of gedachten. Je voelt een verlangen om je meer met jezelf te verbinden of ruimte te maken voor iets nieuws. Je wilt je vitaal voelen en je volledig potentieel leven.

Ik help je om de connectie met je lijf en jouw creatiekracht weer te voelen. 

Embodiment coaching en workshops

Je lichaam vertelt je zoveel. Meer dan je alleen met je hoofd kunt bedenken. 

Daarom gebruik ik tijdens mijn coaching en training Deep Body Movement ®. Met adem en intuïtieve beweging leer je meer te voelen in je lijf en te vertrouwen op wat het je te vertellen heeft. 

Het is een directe en pure vorm van ervaren die je helderheid geeft en nieuwe inspiratie.

De antwoorden komen vanuit jouw lijf en diep weten, dat vaak overstemd wordt door aangeleerde patronen, zorgen, behoeftes om erbij te horen of het 'goed' te doen.

Creatief Ontvouwen - 'Seeds of Emergence' embodiment traject

Sta je op een kruispunt in je leven of een nieuw seizoen en wil je opnieuw uitvinden wie je bent?

Ik heb speciaal voor een nieuw begin in jouw leven of werk een 3-delig embodiment traject.   

'Seeds of Emergence' is een innerlijke reis, met je zintuigen en je lichaam.

We stemmen af op de wijsheid van jouw onderbewuste en de cycli van natuurlijke groei. Voel...Beweeg, en laat je inspireren. 

Lees meer over dit Deep Body Movement traject.

Wat wil zich ontvouwen in jou op dit moment? 

Wat mag je loslaten of transformeren zodat 'het nieuwe' kan floreren? 

Hoe kan je meer staan voor jezelf en je diepste waarheid?


Wat levert het jou op?


Je raakt op een fijne en diepere manier verbonden met jezelf en je lijf.  
Je vergroot jouw vermogen om ontspanning en vertrouwen te voelen, ongeacht wat er verder in je leven speelt.
Je voelt jouw levensenergie stromen, geeft daar uitdrukking aan door beweging en tekenen, schrijven of een creatieve vorm die bij jou past.
Je laadt je weer op en kijkt met nieuwe ogen naar thema's die in jouw leven spelen.
Je formuleert heldere vervolg stappen om jouw innerlijke wijsheid en creatiekracht in te zetten in jouw leven en werk. 

Deep Body Movement ®- de innerlijke beweging

Deep Body Movement is bewust bewegen. Geen danspassen of vooropgezette vorm, maar de pure beweging van dit moment, de impuls van je lichaam volgen. Met andere woorden: dansen zoals het voelt. Bewegen wat nu bewogen wil worden. 

Je gaat op verkenning in de diepere, subtiele lagen van jouw wezen en maakt ook bewuster contact met je fysieke lichaam. Ik begeleid je in een veilige omgeving via visualisatie en muziek naar overgave in dans en creatieve flow.

Ademend, dansend, shakend, zingend, grommend of in stilte...wat er maar passend voelt om te verbinden met jouw creatieve levensenergie en het ‘creatieveld’. Nadat je bewogen hebt is er tijd om de ervaringen en inzichten te 'oogsten' en integreren, door middel van tekenen, schrijven en praten.  

Wil je meer weten over Deep Body Movement, dan kun je terecht op de website van Deep Body Institute for Movement & Tansformative Embodiment waar ik mijn opleiding heb gevolgd.

deep body movement

Wie is Carmen?

Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door zelf dingen maken. En ik kan me verliezen in de sensuele schoonheid van een strookje mos of een klein bloemetje dat tussen de tegels door groeit.

Mijn passie is om anderen te inspireren hun creativiteit en verbeeldingskracht in te zetten in leven en werk. 

Ik ben moeder van 2 kinderen en weet hoe belangrijk het is om ook goed voor jezelf te zorgen. Door belichaamde creatieve expressie maak ik contact met mijn innerlijk kompas, vind ik rust en zelfleiderschap om mijn leven vorm te geven vanuit mijn diepste verlangens. 

Als coach begeleid ik mensen om vrijuit te creeën. Ik leer jou eenvoudige tools om lichaam, intuitie en hoofd in te zetten zodat je met meer plezier, energie en daadkracht in het leven staat.

Ik werk zowel met beeldende technieken (zoals tekenen, schilderen, schrijven en collage) als met visualisaties en beweging/dans. Zo maak je spelenderwijs een ontdekkingsreis naar jezelf en jouw eigen natuurlijke creativiteit. 

Cliënten vergelijken mijn manier van coachen met het maken van een magische, innerlijke reis. Een reis die verwondert en verrast. Een reis waarin je delen van jezelf herontdekt en er heling ontstaat, zodat jij gelukkiger, krachtiger en met een innerlijke rust verder kunt met je leven.  

Ik vind het belangrijk dat jij je welkom voelt in alles wat jij bent. En ik gun het jou het pad te bewandelen naar jouw kracht, geluk en authentieke expressie. 

In onrustige tijden en ons drukke bestaan, is het extra belangrijk om ook een moment voor jezelf te nemen.

Zodat je beter kunt luisteren naar die stem van binnen.

En onderscheid leert maken tussen de ruis en dat wat jou écht dient.

Zodat je vanuit afstemming met jouw innerlijk weten en diepste verlangen jouw volgende stap neemt.

>