Creatief Ontvouwen

Sta je op een kruispunt in je leven of werk en

zoek je naar antwoorden of een dieper vertrouwen in jezelf om je eigen pad te volgen? 

Wil je rust vinden in jezelf om ook in tijden van verandering jouw koers te vinden? 

Dan is dit echt iets voor jou. 

Nieuw inzichten en frisse energie

Vaak proberen we dingen op te lossen of te begrijpen vanuit ons rationele brein. Daarmee blijft ons lichaam een onaangeboorde bron van informatie en wijsheid. Ons innerlijk weten en de signalen van ons lijf wordt nog vaak overstemd door aangeleerde patronen, angsten, behoeftes om erbij te horen of het 'goed' te doen.

Wanneer we bewust contact met ons lichaam maken, vinden we de antwoorden die waar voelen voor ons. Dat is de basis om leven en werk vorm te geven vanuit vertrouwen, authenticiteit en zelfleiderschap. 

'Het nieuwe' in jouw leven kan vele vormen hebben...Misschien sta je op een kruispunt in jouw leven of werk. Wellicht is er een nieuw project of een nieuwe gewoonte waar je plaats voor wilt maken. Of voel je een verlangen en wil je ruimte maken voor nieuwe energie.

Creatief ontvouwen, met je lijf als kompas 

Beweging is een directe en pure vorm van ervaren die je helderheid geeft en nieuwe inspiratie. Daarnaast is het heel effectief om je levensenergie weer te voelen stromen, oude patronen te doorzien en los te laten. Je maakt ruimte vrij in je lijf en komt in een autonome en geïnspireerde ZIJNS-energie. Zo kun je inzichten ontvangen die de basis vormen voor praktische vervolg stappen.

Creatief ontvouwen is een ontdekkingsreis met je zintuigen, je lichaam en je verbeeldingskracht.  

Ik help je om de connectie en kracht van jezelf en je lijf weer te voelen. 

De pure levensenergie diep(er) ervaren en uitdrukken in beweging... jouw ziele-dans!

Beweeg, en laat je inspireren richting een volgende stap.

Praktisch

Een individueel traject Creatief Ontvouwen bestaat uit 3 sessies van 90 minuten, online of in Amsterdam. De kosten zijn 170euro (ex BTW).

Vooraf doen we een vrijblijvende intake waarin je kan kennismaken met mijn lichaamsgerichte aanpak en Deep Body Movement method. We kijken of dit traject bij jou past of maken eventueel een plan voor een traject op maat.

Click op de button om vrijblijvend een kennismakingsafspraak te maken.

Hoe ziet een individueel traject eruit?

Samen stemmen we af welke thema's of doelen voor jou nu relevant zijn. Elke sessie begint met een check-in waarin je gaat landen in je lijf en meer bewust wordt van adem, sensaties en emoties.

Ik begeleid je bij een visualisatie en vrij bewegen, met of zonder muziek. In stilte voelen, bewegen vanuit jouw innerlijke impuls.

Door tekenen of schrijven (of een andere creatieve vorm als dat jou beter past) geef je verder vorm aan datgene zich door de beweging laat zien.

We eindigen met een check- out, waarin ik je help om concrete vervolgstappen te formuleren en inzichten te integreren. Tussen de sessies door krijg je praktische oefeningen en reflectievragen.

Wat brengt een Deep Body Movement ®sessie jou?

Voel jouw autonome en geïnspireerde ZIJNS-energie.

Vind heldere antwoorden vanuit jouw lijf en diep weten zodat je vol vertrouwen jouw volgende stap neemt.

In beweging kun je bovendien ontspannen, ontladen én energie opdoen, je hart luchten, op adem komen, je essentie en je stilte ervaren.

Kortom: Thuiskomen bij jezelf en jouw innerlijke kompas.

Wie is Carmen?

Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door zelf dingen maken. En ik kan me verliezen in de schoonheid van een klein bloemetje dat tussen de tegels door groeit. Mijn passie is om anderen te inspireren hun creativiteit in te zetten in leven en werk. 

Ik ben moeder van 2 kinderen en weet hoe belangrijk het is om ook goed voor jezelf te zorgen. Door creatieve expressie maak ik zelf dagelijks contact met mijn innerlijk kompas, laat ik mijn emoties spreken en vind ik rust. 

Als coach begeleid ik je op creatieve ontdekkingsreis. Ik werk zowel met beeldende technieken (zoals tekenen, schilderen, schrijven en collage) als met visualisaties, belichaming en dans. Zo maak je spelenderwijs een ontdekkingsreis naar jezelf en jouw natuurlijke creatiekracht.  

Carmen da Silva Wells


Dit zeggen anderen over mijn begeleiding

Cliënten vergelijken mijn manier van coachen met het maken van een magische, innerlijke reis. Een reis die verwondert en verrast. Een reis waarin je delen van jezelf herontdekt en er heling ontstaat, zodat jij gelukkiger, krachtiger en met een innerlijke rust verder kunt met je leven.  


Ik vind het belangrijk dat jij je welkom voelt in alles wat jij bent. En ik gun het jou het pad te bewandelen naar jouw kracht, geluk en authentieke expressie.


carmen da silva wells

Photo by Albena Lieva

Energiek en vol hoop

"Carmen begeleidde me zachtjes om te voelen en los te laten. Na onze sessie voelde ik me energiek, vol hoop. Ik voelde in mijn lichaam de potentie weer van hoop en groei. "

Jess

Ademwerk coach

"

Inspiratie en helderheid 

"Ik was verrast door de helderheid en inspiratie die zijn ontstaan. Na de sessie merkte ik een verschuiving in hoe ik mijn lichaam ervaar: Ik neem moeitelozer ruimte in. "

Yolanda

"

Team development coach, conflictbemiddelaar

Klaar voor een moedige stap

"Ik voelde me veilig door Carmen's duidelijke begeleiding en kalmerende stem. Onze reis bracht me in contact met innerlijke hulpbronnen en energie die ik echt nodig had voor een volgende moedige stap."

Mette

Kunstenaar en docent

"

Deep Body Movement ®- de innerlijke beweging

Je lichaam vertelt je zoveel! Ik geloof dat bewegen, door het lichaam heen ervaren en voelen je heel veel vertelt, meer dan je alleen met je hoofd kunt bedenken. 

Daarom gebruik ik tijdens mijn coaching en training Deep Body Movement ®, een vorm van intuitieve dans, om uit je gedachten en meer in je lijf aanwezig te voelen.  

Deep Body Movement  ® is bewust bewegen. Geen danspassen of vooropgezette vorm, maar de pure beweging van dit moment, de impuls van je lichaam volgen. Met andere woorden: dansen zoals het voelt. Bewegen wat nu bewogen wil worden. 

Je gaat op verkenning in de diepere, subtiele lagen van jouw wezen en maakt ook bewuster contact met je lichaam. Ik begeleid je in een veilige omgeving via visualisatie en muziek naar overgave in dans en jouw eigen creatieve flow.

Ademend, dansend, shakend, zingend, grommend of in stilte...wat er maar passend voelt om te verbinden met jouw levensenergie en het ‘creatieveld’. Nadat je bewogen hebt is er tijd om de ervaringen en inzichten te 'oogsten' en integreren door middel van tekenen, schrijven en praten.  

Lees hier meer over Deep Body Movement ® en Deep Body Institute for Movement & Transformative Embodiment waar ik mijn opleiding heb gevolgd. Ik ben een van de gidsen van de internationale online community van Deep Body Movement.

>